IM&P Solutions biedt u onder andere de mogelijkheid voor certificeren, onderhouden, leveren en eventueel repareren van test- en meetapparatuur. IM&P Solutions biedt hier een totaal pakket. Een groot deel van de kalibraties voeren wij uit in ons eigen kalibratie laboratorium, alle andere kalibraties brengen wij onder bij een van onze partners. Tevens is het mogelijk om uw apparatuur BELAC of RVA te certificeren. Alle kalibraties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van ISO 17025.

Ontzorgen is een van onze speerpunten. U hoeft zich geen zorgen te maken als u een audit krijgt. IM&P Solutions zorgt met haar ontzorgings pakket dat u elke audit met een gerust hart kunt ondergaan.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw werknemers met instrumenten werken waarvan de certificering verlopen is. IM&P Solutions bewaakt voor u dit traject en zal in overleg met u de instrumenten weer voor u certificeren.

Wilt u uw instrumenten pakket uitbreiden of vervangen, IM&P Solutions levert onder andere producten van de volgende merken ; Fluke, Additel, GE Sensing, Beamex, Sika en nog vele andere merken.

Heeft u vragen over de eventuele diensten die IM&P Solutions u te bieden heeft, neem dan even contact met ons op via info@impsolutions.nl.