Heeft uw organisatie ondersteuning nodig op het gebied van proces instrumentatie in uw installatie, dan kan IM&P Solutions hierin ondersteunen.

Of het nu gaat over druk-, temperatuur- of flow-metingen en alles wat daarbij komt kijken, dan kan IM&P Solutions u hiervoor een passende oplossing bieden.

Heeft u even extra handen nodig of kennis in uw onderhoudsorganistatie, dan kan IM&P Solutions hierin ondersteunen

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een deel van uw werk uit te besteden aan IM&P Solutions. Denk aan periodieke meetwaarde controles, instelwaardes of triptesten van beveiligingen zoals een mogelijke SIL loop in uw installatie. IM&P Solutions kan deze testen uitvoeren met haar eigen apparatuur.

IM&P Solutions heeft ervaring in de meest uiteenlopende merken, zoals; Rosemount, Micromotion, Saab, ABB, Siemens, H&B, E&H, Vega en nog veel meer.

Hart, Fieldbus en nog meer protocollen zijn bekend terrein voor IM&P Solutions.

Heeft uw organisatie ondersteuning nodig op het gebeid van instrumentatie of procesbesturing, dan kan IM&P Solutions hierin ondersteunen.

IM&P Solutions is een van de weinigen die zich onder andere gespecialiseerd hebben op het gebied van O2 clean kalibraties.

Heeft u vragen over de eventuele diensten die IM&P Solutions u te bieden heeft, neem dan even contact met ons op via info@impsolutions.nl.